Βίντεο: Μητέρα μετέτρεψε ντουλάπα σε παιδικό παιδικό δωμάτιο – Έμεινε άφωνη η κόρη της

Όταν έχει χρόνο και όρεξη μπορεί να κάνεις τα πάντα. Μια μητέρα μετέτρεψε την παλιά ντουλάπα της σε παιδικό δωμάτιο για την θετή της κόρη.

Συγκεκριμένα, η 31χρονη Σόφι Πέρβις και ο 27χρονος σύντροφός της, Τζόσουα Κούπερ, είχαν αυτή την έξυπνη ιδέα, όταν προσπαθούσαν να σκεφτούν τι θα κάνουν αυτόν το μικρό αποθηκευτικό χώρο, στο διαμέρισμά τους με ένα μόλις υπνοδωμάτιο, στο Πιτέρμπορο, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κι επειδή η κορούλα του Τζόσουα αναγκάζεται τις περισσότερες φορές να κοιμάται σε ένα αερόστρωμα, όταν έρχεται να τους επισκεφτεί κάθε Σαββατοκύριακο, αποφάσισαν να μετατρέψουν τη ντουλάπα των 1χ2,25 τετραγωνικών μέτρων στη δικό της κοριτσίστικο δωμάτιο.

Με τη βοήθεια ενός μαραγκού για να φτιάξει του πλαίσιο του κρεβατιού, η ντουλάπα μετατράπηκε σε ένα άνετο κι ευρύχωρο διόροφο υπνοδωμάτιο για την Ιζαμπέλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει, μάλιστα, και το δικό του μονόκερο στη κορφή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.