ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Μυστηριώδη σχήματα έχουν μέγεθος… γηπέδου – Τι εντοπίστηκε στο βουνό του Ερπετού;

Τεράστια σχήματα μεγέθους, 30 έως 40 χιλιομέτρων βρέθηκαν μέσω του Google Earth στο βουνό του ερπετού, κοντά στο οροπέδιο Nazca.

Αρκετά από τα σχήματα είχαν μέγεθος γήπεδου ποδοσφαίρου κι έγιναν αντιληπτά από τον λάτρη της δημοφιλούς, γεωγραφικής εφαρμογής, σε μια έρημη κορυφογραμμή, κοντά στην Ουτσουτμάρκα.

Επίσης, βρέθηκε και το σχήμα ενός τεράστιου ερπετού. Όπως αναφέρει στο βίντεο ο χρήστης του Google Earth, είναι δύσκολα αντιληπτό εάν πρόκειται για φυσικούς σχηματισμούς ή ανθρώπινες κατασκευές.

«Πρόκειται για είτε για ένα πολύ μεγάλο σχηματισμό της φύσης είτε ένα ανθρώπινο, τεχνητό μέρος, όπως το φιδωτό ανάχωμα στο Οχάιο. Πέρα από αυτά – Δεν έχω τίποτα. Πολύ ενδιαφέρον», σχολιάζει ο χρήστης σε σχόλιο του κλιπ στο YouTube.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι γραμμές στη Νάζκα, που βρίσκονται κοντά στο εν λόγω μέρος.

Τα συγκεκριμένα τεχνουργήματα πρόκειται για ένα σύνολο από γεωγλυφικά -σχέδια στη γη ορατά μόνο από ψηλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ, η εποχή κατασκευής τους τοποθετείται από τους ειδικούς περί τις 2.000 χρόνια πριν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.