ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βίντεο: Πατέρας γέμισε το σπίτι του με… 250.000 πλαστικά μπαλάκια – «Χρειάστηκαν περίπου 2 ώρες»

Στο παραπάνω βίντεο, θα δείτε τον Joel, έναν πατέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος γέμισε το σπίτι του με… 250.000 πλαστικά μπαλάκια.

Με τα μπαλάκια ήθελε να εκπλήξει τα κορίτσια του, Kaci, 14 ετών, Grace, 12 ετών, Sophie, 8 ετών και Chloe, 2 ετών κι όπως θα δείτε και στο βίντεο, τα κατάφερε μια χαρά.

Εξαιτίας του άσθματος που έχει η οκτάχρονη κόρη του και την εμφάνιση του κορωνοϊού, η οικογένεια αποφάσισε να κλειστεί στο σπίτι της στις αρχές Μαρτίου. Ο ίδιος αποφάσισε να κάνει τη ζωή τους πιο διασκεδαστική μιας και ήταν όλοι κλεισμένοι στο σπίτι.

Για να βεβαιωθεί ότι τα μπαλάκια που παρήγγειλε δεν θα μεταφέρουν τον ιό μέσα στο σπίτι, μια εταιρία ανέλαβε να τα απολυμάνει και να τα φυλάξει για τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν μεταφερθούν στο σπίτι.

Χρειάστηκαν περίπου 2 ώρες για να γεμίσει το σπίτι με τις 250.000 μπάλες και στο τέλος ούτε που έβλεπες το πάτωμα της κουζίνας και του σαλονιού.

«Η Kaci, η Grace, η Sophie και η Chloe το είδαν πρώτες — τα πάντα άξιζαν όταν είδα τις αντιδράσεις τους», ανέφερε ο κατενθουσιασμένος μπαμπάς.

Οι μικρές ξαφνιάστηκαν όταν γύρισαν από το περίπατο που είχαν πάει, όταν όμως είδαν τα μπαλάκια μέσα στο σπίτι άρχισαν τις βουτιές τόσο από τα σκαλιά όσο και από τους πάγκους της κουζίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μαμά, για όσους αναρωτιέστε, δεν ήταν στο σπίτι. Γύρισε κάποιες ώρες μετά και η αντίδρασή της όταν είδε το σπίτι γεμάτο με μπαλάκια ήταν ξεκαρδιστική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.