ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Βίντεο: Μεθυσμένος άνδρας αποπειράθηκε να πνίξει αρκούδα σε ζωολογικό κήπο

Ένας άνδρας στην Πολωνία, θα μπορούσε να είναι ο πιο τυχερός στον πλανήτη μας, καθώς είχε την κακή ιδέα να παρενοχλήσει μία αρκούδα σε έναν ζωολογικό κήπο.

Ο νεαρός παραβίασε τα όρια του χώρου στον οποίο ζει μια αρκούδα σε ζωολογικό κήπο της Πολωνίας και αφού έπεσε μέσα σε ένα ποτάμι, επιχείρησε να την πνίξει.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το TMZ, ο 23χρονος μεθυσμένος άνδρας καταγράφηκε σε βίντεο να παρενοχλεί την αρκούδα ονόματι «Σαμπίνα». Στα πλάνα φαίνεται η Σαμπίνα να περπατά προς το μέρος του 23χρονου ο οποίος και πανικοβάλλεται.

Αμέσως πηδά στο νερό και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πέφτει και η αρκούδα. Τότε φαίνεται να παλεύει με την αρκούδα και φαίνεται να προσπαθεί να την πνίξει καθώς κρατάει το κεφάλι της κάτω από το νερό, μπροστά στα μάτια σοκαρισμένων θεατών. Τελικά κατάφερε να γλιτώσει με μικρές γρατσουνιές και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου δήλωσε ότι η Σαμπίνα τραυματίστηκε ψυχολογικά από το συμβάν και ευτυχώς για την υγεία του 23χρονου δεν είναι πολύ «αποτελεσματική» στις επιθέσεις της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ζωολογικός κήπος σκοπεύει να ασκήσει δίωξη στον 23χρονο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.