Βίντεο: Μητέρα σκότωσε τον 9χρονο αυτιστικό γιο της – Τον έσπρωξε σε κανάλι

«Κόβει την ανάσα», το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τον γιο της.

Συγκεκριμένα, η «μητέρα» έσπρωξε το αυτιστικό αγόρι σε ένα κανάλι, κάτι που όπως υποστηρίζουν οι Αρχές ήταν η πρώτη της απόπειρα να δολοφονήσει το παιδί.

​Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας προβλήθηκε από την Univision την Κυριακή, και δείχνει την Patricia Ripley να τραβάει τον 9χρονο προς το κανάλι στο Μαϊάμι, να κοιτά γύρω της και μετά να τον σπρώχνει μέσα, πριν τραπεί σε φυγή.

​Περίπου 20 δευτερόλεπτα μετά, η Ripley επιστρέφει μαζί με έναν περαστικό, ο οποίος πηδάει μέσα στο κανάλι για να σώσει το παιδί.

Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι ήταν η πρώτη απόπειρα της μητέρας να πνίξει τον γιο της την Πέμπτη. Σύμφωνα με το FOX News, περίπου μία ώρα μετά οδήγησε τον 9χρονο σε ένα διαφορετικό κανάλι, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

​Η 45χρονη στην αρχή υποστήριξε ότι δύο άνδρες χτύπησαν το αυτοκίνητό της, ενώ είχε και το παιδί της μέσα και μετά απήγαγαν τον γιο της. Αλλά οι αυτόπτες μάρτυρες και το βίντεο έδειξαν ότι η ιστορία ήταν διαφορετική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Η γυναίκα αναγκάστηκε να ομολογήσει και είπε κατά την ανάκριση “έχει πάει σε ένα καλύτερο μέρος”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.