ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Έβγαλε βόλτα τον σκύλο της και τότε… βρήκε ένα παράξενο «ροζ» πραγματάκι να της κάνει χαρούλες

Ένα παράξενο, ροζ και καραφλό πραγματάκι βρήκε μια γυναίκα στα χορτάρια, την ώρα που έβγαζε βόλτα τον σκύλο της.

Η παράξενη συνάντηση έλαβε χώρα δίπλα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, στο Καλντερντέιλ του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με την Yorkshire Live.

«Ήμουν στο αμάξι μου, αλλά πάρκαρα εκεί για να πάω βόλτα τον σκύλο μου όταν εμφανίστηκε από το πουθενά και προσπάθησε να μπει στο αμάξι μου» είπε η γυναίκα.

«Έμοιαζε πολύ φιλικό για να είναι άγριο ζώο» και δεν φοβόταν καθόλου, σύμφωνα με τη γυναίκα.

Όπως ανέφερε, το ζωάκι πέρασε περίπου 10 λεπτά κάτω από το αμάξι της και «καθόταν εκεί λες και ήθελε να έρθει σπίτι μαζί μου».

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, το παράξενο ζώο πρέπει να ήταν ένα οικόσιτο κουνάβι με αλωπεκία, που το είχε σκάσει από το σπίτι του ή είχε εγκαταλειφθεί εκεί από τον ιδιοκτήτη του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αλωπεκία (η απώλεια του τριχώματος) είναι μια πολύ συνηθισμένη πάθηση για τα κουνάβια και συχνά προκαλείται από ασθένεια των επινεφρίδιων αδένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα επινεφρίδια υπερεκκρίνουν σεξουαλικές ορμόνες, προκαλώντας την πτώση του τριχώματος, που ξεκινά από την ουρά κι επεκτείνεται σε ολόκληρο το σώμα, χωρίς ωστόσο να αποτελεί κίνδυνο για τη ζωή του ζώου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.