Βίντεο: Θα το θυμούνται για πάντα – Η ισχυρή χαλαζόπτωση τους… άλλαξε τα σχέδια

Στιγμές που θα τις θυμάται όλη του τη ζωή, έζησε ένα νεαρό ζευγάρι, όταν αποφάσισε να βγει με την βάρκα του για ψάρεμα σε λίμνη, αλλά λίγο αργότερα, ξέσπασε έντονη χαλαζόπτωση.

Το περιστατικό έγινε στην λίμνη Μπρίτις Κολούμπια στον Καναδά και το νεαρό ζευγάρι βρισκόταν περίπου 100 μίλια μακριά από την ακτή, μέσα στο νερό. Έπειτα από λίγο, η έντονη χαλαζόπτωση προκάλεσε… πανικό.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω βίντεο, το νερό, αλλά και το εσωτερικό της βάρκας αρχίζει να… δέχεται το χαλάζι που έπεφτε με δύναμη από τον ουρανό. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε τον τρόμο στο ζευγάρι ήταν το μέγεθος του χαλαζιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η βάρκα ακινητοποιήθηκε και οι δύο νεαροί, που είχαν βγει στο νερό για να ψαρέψουν, αναγκάστηκαν να περιμένουν για λίγο, πριν καταφέρουν να επιστρέψουν στην ακτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.