ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Βίντεο: Ψαράς δέχθηκε επίθεση από καρχαρία – τίγρη

Στο παραπάνω βίντεο θα παρακολουθήσετε τον Ντέβιν Κάντα ο οποίος ενώ ψάρευε με το καγιάκ του ανοιχτά του Ντάιαμοντ Χεντ στη Χαβάη, έχοντας τα πόδια του έξω από το πλεούμενο και μέσα στο νερό, δέχθηκε επίθεση από καρχαρία.

Ξαφνικά, ένας καρχαρίας εμφανίστηκε και με ορμή κατευθύνθηκε κατά πάνω του, προφανώς έχοντας βάλει στόχο κάποιο από τα πόδια του ψαρά, που λογικά του φάνταζαν για μεζεδάκια.

Ευτυχώς, ο Κάντα τελευταία στιγμή είδε τον καρχαρία να κάνει επέλαση και μόλις που πρόλαβε να βγάλει τα πόδια του από τη θάλασσα.

Ο θαλάσσιος θηρευτή, μάλιστα, ήρθε τόσο κοντά, που ακούμπησε το κάτω μέρος του καγιάκ, ενώ περνούσε, σύμφωνα τα λόγια του τυχερού ψαρά στον τηλεοπτικό σταθμό Khon2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως σημείωσε, ο ψαράς έμεινε περισσότερο έκπληκτος παρά τρομαγμένος κι αυτό λόγω του τεράστιου μεγέθους του καρχαρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.