ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Η στιγμή όπου μια μητέρα και το παιδί της στις ΗΠΑ δέχονται άγρια επίθεση από ομάδα νέων

Αποτροπιασμό προκαλεί το παραπάνω βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο άγριος ξυλοδαρμός μιας μητέρας καθώς και του μικρού παιδιού της, από μια τετραμελή ομάδα νέων στις ΗΠΑ.

Στο βίντεο που φέρεται να έχει καταγραφεί την Τρίτη στο Μπρούκλιν του Ιλινόις φαίνεται η γυναίκα να είναι μπροστά από ένα σπίτι όταν δέχεται την άγρια επίθεση.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο ένας από την ομάδα των τεσσάρων επιχειρώντας να ρίξει μια εναέρια κλωτσιά στη γυναίκα πετυχαίνει στο κεφάλι το μικρό κορίτσι που βρίσκεται δίπλα της.

Το ξύλο, η αιτία για το οποίο παραμένει άγνωστη, συνεχίζεται για αρκετά δευτερόλεπτα με το βίντεο να γίνεται viral.

Η μητέρα του νεαρού που κλώτσησε το μικρό παιδί υποστηρίζει, πάντως, ότι ο γιος της είχε στόχο την μητέρα του παιδιού. «Το παιδί μου δεν έχει μεγαλώσει για να κάνει τέτοια» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ώρα οι πληροφορίες που θέλουν, δε, την γυναίκα-θύμα της επίθεσης να είναι έγκυος δεν επιβεβαιώνονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.