ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Έτσι θα είναι η εσωτερική καμπίνα του τουριστικού διαστημικού οχήματος της Virgin Galactic

Στο παραπάνω βίντεο, θα παρακολουθήσετε την παρουσίαση της Virgin Galactic σχετικά με το πώς θα είναι η εσωτερική καμπίνα του τουριστικού διαστημικού της οχήματος.

​Η εταιρεία Virgin Galactic με επικεφαλής τον δισεκατομμυριούχο, Richard Branson ήθελε να επιδείξει μέσα στη χρονιά τον σχεδιασμό της καμπίνας του οχήματος που θα διεξάγει τουριστικά ταξίδια στο διάστημα σε μια μεγάλη εκδήλωση.

Ωστόσο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Virgin Galactic αποφάσισε να διεξάγει την παρουσίαση με εικονικό τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης από απόσταση που παρουσίασε το εσωτερικό του σκάφους, η εταιρεία αποφάσισε να κάνει μια εικονική περιήγηση στην καμπίνα, για αυτούς που αναζητούν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.

​Για να πραγματοποιηθεί αυτό θα έπρεπε να κατεβάσουν μια εφαρμογή στο κινητό τους μέσω της οποίας θα έβλεπαν το εσωτερικό και το εξωτερικό του διαστημικού σκάφους σε επαυξημένη πραγματικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ορισμένοι τυχεροί δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν αυτήν την εντυπωσιακή εμπειρία και σχεδόν να νιώσουν ότι βρίσκονταν και αυτοί μέσα στην καμπίνα. Βέβαια όλα αυτά έγιναν στην πραγματικότητα από το σπίτι τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.