ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Το τρενάκι… του τρόμου – Έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα για 1 ώρα λόγω διακοπής ρεύματος

Είκοσι τουρίστες βρέθηκαν σε θεματικό πάρκο και θέλησαν να κάνουν βόλτα με τρενάκι, όμως δεν τους βγήκε όπως το… υπολόγιζαν.

Την στιγμή που ήταν ανάποδα, έγινε διακοπή ρεύματος και έμειναν σε αυτή τη στάση για περίπου μία ώρα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο λούνα παρκ της Κίνας και σύμφωνα με τους αρμόδιους, οι τουρίστες έμειναν σ’ αυτή τη στάση, μια και το τρενάκι δεν μπορούσε να κουνηθεί από την διακοπή του ρεύματος και δεν είχε κάποια… ασφάλεια να κινηθεί μέχρι άπαντες να είναι σε… καλύτερη θέση.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του θεματικού πάρκου, αμέσως μετά τον απεγκλωβισμό των τουριστών από το τρενάκι, ξεκίνησαν έρευνα για την σωματική τους ακεραιότητα και δεν διαπιστώσει κάποιος τραυματισμός, ενώ άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τις συνθήκες του συμβάντος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, το βίντεο που παρουσιάζει την περιπέτεια που έζησαν οι τουρίστες στο τρενάκι του… τρόμου έχει καταφέρει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου σε ελάχιστο χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.