ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Η ανατριχιαστική στιγμή που λευκός καρχαρίας αρπάζει και σκοτώνει σέρφερ (σκληρές εικόνες)

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 46χρονος κτηματομεσίτης, Νικ Σλέιτερ όταν έκανε σερφ στην πόλη Γκολντ Κόαστ της Αυστραλία, καθώς ένας καρχαρίας τρύπησε τα προστατευτικά δίχτυα, του επιτέθηκε και τον σκότωσε.

Σε ένα σοκαριστικό βίντεο, φαίνεται η ανατριχιαστική στιγμή που ο λευκός καρχαρίας αρπάζει τον σέρφερ.

Όπως φαίνεται ο τρομερός υποβρύχιος θηρευτής τραβάει τον άτυχο 46χρονο άντρα κάτω από την επιφάνεια του νερού, ενώ δεκάδες άλλοι σέρφερ κολυμπούν εκεί γύρω.

Λίγο αργότερα, ο άτυχος Σλέιτερ ξαναβγαίνει στην επιφάνεια.

Έβγαλαν τον 46χρονο στην ακτή της παραλίας Γκρίνμουντ Μπιτς, με δαγκώματα στα πόδια, όπως αναφέρει ο Γουίλιαμ Χάουτον, επικεφαλής της διασωστική υπηρεσίας του Κουίνσλαντ.

Πολύ σύντομα, οι σωστικές υπηρεσίες έφτασαν στο σημείο για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στο 46χρονο θύμα, που δυστυχώς δεν τα κατάφερε και πέθανε από τα σοβαρά τραύματα.

«Όλοι έτρεχαν, υπήρχαν παιδιά που έκλαιγαν στην αμμουδιά, Κάποιοι άνθρωποι καθόντουσαν και παρακολουθούσαν χωρίς να μπορούν να πιστέψουν αυτά που έβλεπαν» λέει ο Λέο Καμπράλ, ένας σέρφερ που ήταν παρών μαζί με τον 13χρονο γιο του.

Μετά τον τραγικό θάνατο του Σλέιτερ, οι αρχές έκλεισαν τις παραλίες της περιοχής στο κοινό κι άρχισαν οι έρευνες για τον καρχαρία που επιτέθηκε στον 46χρονο άντρα.

Αρκετές βάρκες και ελικόπτερα βγήκαν στο κυνήγι του, ώσπου εχθές, σχεδόν μέρες μετά τον θάνατο του Σλέιτερ, βάρκα έπιασε καρχαρία που ίσως να ήταν αυτός που επιτέθηκε στον 46χρονο, σύμφωνα με το 9News.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.