ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βίντεο: Μωράκι που γεννήθηκε πρόωρα είναι μικρότερο και από την παλάμη του πατέρα της

Το μωράκι του βίντεο γεννήθηκε πρόωρα με αποτέλεσμα να είναι μικρότερο (σε μέγεθος) και από την παλάμη του πατέρα της.

Η μικρούλα Τίνι Μίρεν Κουκ γεννήθηκε πρόωρα, μόλις 25 εβδομάδων, αφότου η μανούλα της η 28χρονη Κέιτι ανέπτυξε προεκλαμψία, μια επικίνδυνη κατάσταση τόσο για το μωρό όσο και τη μαμά.

Έτσι, οι γιατροί αναγκάστηκαν να φέρουν στον κόσμο τη μικρούλα, με επείγουσα καισαρική.

Οι πιθανότητες επιβίωσης που έδιναν για το μικροσκοπικό μωράκι που ζύγιζε λιγότερο από 500 γραμμάρια ήταν μικρότερες από 10%.

Η Τίνι μπήκε στην εντατική μονάδα νεογνών και οι στιγμές περνούσαν βασανιστικά για τους γονείς της, καθώς ούτε η μαμά της ούτε ο 30χρονος μπαμπάς της Κέβιν δεν επιτρεπόταν να την αγγίξουν και να την πάρουν αγκαλιά για 10 μέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, η μικρούλα προς έκπληξη ακόμη και των γιατρών τα κατάφερε και πλέον πήγε σπίτι της μαζί με τους γονείς της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.