ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Έκαναν τη χήνα… άλογο για να βγουν βόλτα

Την ελληνική παροιμία «Κι αν στόλισες το γάιδαρο, για άλογο δεν περνιέται» σίγουρα δεν τη γνωρίζουν στην Κίνα.

Ο Μιάο Τινγκσάι δημιούργησε ένα καροτσάκι για τις ανάγκες του γιου του, προκειμένου να μπορεί να παίζει. Το καροτσάκι παραπέμπει σε άμαξα ή κάρο, πολύ μικρότερου μεγέθους όμως, και το σέρνει όχι κάποιο άλογο ή μουλάρι, αλλά μία χήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο γιος μου είναι πραγματικά ξετρελαμένος με τη χήνα και συνήθως μπαίνει στο καροτσάκι με το που ξυπνάει το πρωί. Δεν την βάζω ποτέ μαζί με άλλες χήνες, γιατί θα ήταν πολύ δύσκολο να εκπαιδευτεί μετά. Την έχω συνεχώς μόνη της», ανέφερε σχετικά ο πατέρας, που μένει με την οικογένειά του σε ένα χωριό της επαρχίας Χεμπέι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.