ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Γέρικος ελέφαντας πεθαίνει σε άγρια μάχη με νεότερο αρσενικό – Σκληρές εικόνες

Στο παραπάνω βίντεο, θα παρακολουθήσετε τη μάχη ανάμεσα σε ελέφαντες και συγκεκριμένα τον θάνατο του κυρίαρχου αρσενικού Μαβούσο, στο εθνικό πάρκο άγριας ζωής Pilanesberg στη Νότια Αφρική.

​Στις πρώτες εικόνες του βίντεο φαίνεται ο Μαβούσο στα χρόνια της ακμής του, τότε που ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στο εθνικό πάρκο Pilanesberg.

Όμως τα χρόνια έχουν περάσει κι έχουν αφήσει τα σημάδια να βαραίνουν τον μέχρι σήμερα κραταιό ελέφαντα.

Ο Μαβούσο προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις του νεαρού ελέφαντα με ωμή δύναμη και θάρρος, όπως είχε κάνει και με αναρίθμητους άλλους αυθάδεις νεαρούς κατά τη διάρκεια της βασιλείας του.

Σήμερα, όμως αυτά δεν είναι αρκετά! Αυτή η μάχη δεν θα είναι σαν τις άλλες!

Ο γέρικος ελέφαντας πέφτει τελικά στο έδαφος κι ενώ προσπαθεί να σηκωθεί ξανά, δέχεται πολλαπλά χτυπήματα από τους χαυλιόδοντες του διεκδικητή της εξουσίας. Ο Μαβούσο έχει πληγωθεί σοβαρά.

Ο ήχος της μάχης προσέλκυσε στο σημείο και τα υπόλοιπα μέλη της αγέλης, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να βοηθήσουν τον γερο-αρχηγό.

Το σκληρό βίντεο τελειώνει με τον γέρικο ελέφαντα νεκρό και τους υπόλοιπους ελέφαντες να τον έχουν κυκλώσει, αποχαιρετώντας για πάντα τον παλιό αρχηγό τους. Η αγέλη των ελεφάντων έχει από σήμερα έναν νέο φοβερό αρχηγό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κουφάρι του Μαβούσο θα γίνει τροφή για τα λιοντάρια και τα άλλα σαρκοβόρα του πάρκου και η ζωή θα συνεχιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.