Βίντεο: Να τι θα συμβεί εάν ένα πιστόλι πυροβολήσει ένα άλλο

Ο Ματ Κάρικερ είναι YouTuber και προσπαθεί να βρει συνεχώς τρόπους για να διατηρεί «ζωντανό» το ενδιαφέρον όλων όσοι ακολουθούν το κανάλι του.

Σκέφτηκε, λοιπόν, να κάνει ένα τρελό πείραμα: με ένα πιστόλι να πυροβολήσει ένα άλλο. Χρησιμοποίησε ένα 45άρι Glock ACP κι ένα Walther P22, βάζοντας το έναντι απέναντι στο άλλο. Πυροβόλησε με το δεύτερο και η σφαίρα μπήκε εύκολο στο Glock, λόγω του μεγαλύτερου διαμετρήματος της κάννης.

Το 45άρι, μάλιστα, έμεινε απείραχτο. Αφού έβγαλε τα θραύσματα της σφαίρας, το γέμισε και όπως διαπίστωσε συνέχισε να λειτουργεί κανονικά, γεγονός που δεν τον ικανοποίησε, για αυτό κι επανέλαβε το πείραμα, χρησιμοποιώντας αυτήν τη φορά ένα Smith & Wesson Bodyguard 380, το οποίο έχει πολύ μεγαλύτερες σφαίρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Glock, όμως, και πάλι συνέχισε να λειτουργεί. Στην τρίτη εκδοχή της δοκιμής, ο Ματ Κάρικερ χρησιμοποίησε ένα YEET Cannon G1 των 9mm, το οποίο άνοιξε τρύπα στο Glock και, επί της ουσίας, το αχρήστευσε. Παρ’ όλα αυτά, δεν σταμάτησε εκεί, αφού του έδωσε τη… χαριστική βολή, πυροβολώντας το με ένα Magnum Desert Eagle 357.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.