ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βίντεο: Δηλητηριώδες φίδι βγήκε για… μπάρμπεκιου κι έσπειρε πανικό

Πέντε φίλοι απολάμβαναν το μπάρμπεκιου που είχαν στήσει στην εξοχή όταν ξαφνικά έκανε την εμφάνισή του ένα φίδι βούγγαρος, που θεωρείται από τα πλέον επικίνδυνα, καθώς είναι δηλητηριώδες.

Ένας από την παρέα σηκώθηκε και τότε ήταν που είδε ξαφνικά μπροστά του το ερπετό. Οι πέντε νεαροί άνδρες πετάχτηκαν όρθιοι κι αμέσως απομακρύνθηκαν, ουρλιάζοντας. Το φίδι, που με το δάγκωμά του μπορεί να σκοτώσει έναν ενήλικο άνδρα μέσα σε λίγα λεπτά, τρόμαξε από τις φωνές τους κι έφυγε αμέσως, αλλά η διάθεση της παρέας είχε ήδη χαλάσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χαλαρώναμε όπως συνήθως στην εξοχή και ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί τίποτα σχετικό με φίδια. Τώρα, το περιστατικό θα μας μείνει στο μυαλό και θα το σκεφτόμαστε κάθε που βγαίνουμε να φάμε έξω από το σπίτι. Εάν ο φίλος μας δεν είχε σηκωθεί να πάει στο μπάνιο, το φίδι βούγγαρος θα μπορούσε να είχε δαγκώσει οποιονδήποτε από εμάς», σχολίασε ένας από τους πέντε φίλους για την τρομακτική εμπειρία τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.