ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Γάτα σώζει τελευταία στιγμή παιδί από σκύλο που του είχε επιτεθεί

Στο παραπάνω βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στη Βραζιλία, θα παρακολουθήσετε μια γάτα η οποία έσωσε ένα αγοράκι από το σαγόνια σκύλου που το κατασπάραζε.

Όπως θα δείτε, αρχικά ο σκύλος να επιτίθεται σε μια γάτα. Όμως το παιδί έσπευσε σε βοήθεια της γάτας, με τον αφηνιασμένο σκύλο να την αφήνει και να φεύγει.

Όμως δευτερόλεπτα αργότερα, ο σκύλος επέστρεψε προς το αγόρι και άρχισε να το δαγκώνει με μανία!

Κάπου εκεί εμφανίστηκε η γάτα όμως, που έσωσε κυριολεκτικά το παιδί από τα σαγόνια του σκύλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σκύλος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, ενώ το παιδί γλύτωσε με μερικές αμυχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.