Βίντεο: Γάτα ορμάει σε πουλιά που… βλέπει στην τηλεόραση

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο, το οποίο απεικονίζει μια γάτα να «τρώει τα μούτρα της» σε μια τηλεόραση αφότου προσπάθησε να πιάσει δύο πουλιά που φαίνονταν στην οθόνη.

Η ιδιοκτήτρια της γάτας, Νιλ Γουντγουόρντ, που ζει στο Ίρβινγκ του Τέξας, έμεινε άναυδη όταν είδε την γάτα της, την Ίζι να προσπαθεί να επιτεθεί στα πουλιά που εμφανίζονταν στην τηλεοπτική οθόνη.

Στο βίντεο, η 5χρονη γάτα φαίνεται να σχεδιάζει επιδέξια την επίθεσή της, προτού τελικά φάει τα μούτρα της πέφτοντας στην τηλεόραση με ταχύτητα. Ευτυχώς, η Ίζι δεν τραυματίστηκε.

Η στιγμή της επίθεσης

Στην αρχή του βίντεο, που έγινε viral, τόσο η γάτα όσο και η ιδιοκτήτριά του κάθονται στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Στην οθόνη εμφανίζεται ένα βίντεο που δείχνει δύο μπλε πουλιά να παίζουν στο δάσος.

Η Ίζι, μια ασπρόμαυρη γάτα, δείχνει υπνωτισμένη από το βίντεο καθώς χαζεύει στην οθόνη της τηλεόρασης. Καθώς το βίντεο συνεχίζεται, η γάτα χαζεύει τα πουλιά κολλημένη στην τηλεόραση. Μετά από λίγο, σηκώνεται και πλησιάζει αργά την τηλεόραση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως κάθε άλλο αρπακτικό, η Ίζι, στην συνέχεια, ορμά στην τηλεόραση με την ελπίδα πως θα πιάσει τα πουλιά, με την ιδιοκτήτριά της να «παγώνει» και να ξεσπά σε γέλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.