ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Γιαγιά έπεσε μέσα στην… κούνια καθώς έβαζε το μωρό – «Αγαπώ αυτή την τρελή γυναίκα!»

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το παραπάνω βίντεο, το οποίο απεικονίζει μια 77χρονη γιαγιά που στην προσπάθειά της να βάλει το μωρό στην κούνια του, έπεσε κι αυτή μέσα στην κούνια και για… «κακή» της τύχη το στιγμιότυπο κατέγραψε το baby monitor που υπήρχε στο δωμάτιο.

Η Nikki Sharp Bishop δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook δείχνοντας τη μητέρα της, Valerie Routh Sharp, να χρησιμοποιεί ένα σκαλάκι για να φτάσει να βάλει τον εγγονό της στο κρεβατάκι του ώστε να κοιμηθεί το βράδυ.

Πράγμα που αποδείχτηκε δύσκολο για αυτή τη γιαγιά και αυτός ήταν και ο λόγος που κατέληξε και η ίδια με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο μέσα στην κούνια με το μωρό.

Κανείς από τους δυο δεν τραυματίστηκε από την πτώση, αλλά το μωρό ξύπνησε στην προσπάθεια της γιαγιάς να βγει από την κούνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η μαμά μου πρόκειται να με σκοτώσει, αλλά έπρεπε να το δημοσιεύσω. Για εκείνους που δεν γνωρίζουν τη μαμά μου, είναι κοντή και τα πάντα για εκείνη πάνω από το ύψος της είναι μια πρόκληση. Αγαπώ αυτή την τρελή γυναίκα!», έγραψε κάτω από το βιντεάκι της η Nikki Sharp Bishop.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.