ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: 92χρονη με άνοια παίζει κλασική μουσική στο πιάνο

Παραπάνω θα παρακολουθήσετε την 92χρονη Ελέιν Λέμπαρ, η οποία εδώ και 11 χρόνια μάχεται με την άνοια.

​Ζει στο Κίστον Πλέις, στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ και δεν μπορεί να κάνει τις καθημερινές της δραστηριότητες χωρίς επίβλεψη και βοήθεια.

Υπάρχει όμως κάτι που η Ελέιν μπορεί να κάνει τέλεια και μάλιστα ολομόναχη!

Κι αυτό είναι να παίζει πιάνο και μάλιστα καταπληκτικά.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η 63χρονη κόρη της Ελέιν βιντεοσκοπεί τη μητέρα της να παίζει υπέροχη μουσική στο πιάνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τη διαρκή πρόοδο της άνοιας και την έλλειψη βραχυπρόθεσμης μνήμης, η 92χρονη γυναίκα είναι σε θέση να παίξει άψογα στο πιάνο υπέροχη κλασική μουσική, από Σοπέν μέχρι Μπετόβεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.