ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Η στιγμή όπου αστυνομικοί σώζουν γατάκια που είχαν εγκλωβιστεί σε σωλήνα

Παραπάνω, θα παρακολουθήσετε τη στιγμή διάσωσης δυο μικρών γατιών που έχουν εγκλωβιστεί μέσα σε σωλήνα για τα νερά της βροχής, δίπλα σε αστυνομικό τμήμα στην Ταϊλάνδη.

​Οι αστυνομικοί άκουσαν νιαουρίσματα και κλάματα μετά τη δυνατή βροχή. Έψαξαν παντού όλη τη νύχτα αλλά δεν τα έβρισκαν πουθενά.

Την άλλη μέρα το πρωί κι ενώ τα νιαουρίσματα ακόμη συνεχίζονταν, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι έρχονται μέσα από το λούκι των όμβριων.

Τότε ο διοικητής του τμήματος στη Μπουριράμ της Ταϊλάνδης διέταξε τους αστυνομικούς να σώσουν τα γατιά.

Με τη βοήθεια ενός κοφτερού μαχαιριού, κατάφεραν να κόψουν τον τσίγκινο σωλήνα. Πρώτα από την τρύπα ξεπρόβαλε ένα λευκό γατάκι και μετά από λίγο κι ένα μαύρο έκανε την εμφάνισή του.

Τα γατάκια έμοιαζαν εξαντλημένα, έτσι οι αστυνομικοί τα πήραν στο τμήμα και τους έδωσαν λίγο νερό και γάλα για να ξαναβρούν τις δυνάμεις τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, αποστολή της αστυνομίας είναι να βρεθεί η μαμά τους, που σίγουρα θα έχει τρελαθεί από την αγωνία της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.