Βίντεο: Νερό πιάνει φωτιά και γίνεται viral – Εντυπωσιακό!

Κάτοικοι σε μια βορειοανατολική κινεζική επαρχία που παράγει φυσικό αέριο έφτιαξαν ένα βίντεο μιας βρύσης που πιάνει φωτιά με έναν αναπτήρα – ένα βίντεο που έγινε viral – προκαλώντας έρευνα από τις τοπικές αρχές και διακοπή της παροχής νερού σε ένας μέρος της πόλης, επειδή το φυσικό αέριο είχε διαρρεύσει στα υπόγεια ύδατα.

Το βίντεο προέρχεται από την πόλη Panjin, στην επαρχία Liaoning της Κίνας. Η περίεργη σκηνή προκαλείται από διείσδυση φυσικού αερίου λόγω προσωρινού σφάλματος του υπόγειου συστήματος ύδρευσης, το οποίο είναι πλέον κλειστό.

Η τοπική κυβέρνηση δήλωσε ότι θα διεξαχθεί περαιτέρω έρευνα για την αιτία του συμβάντος, ανέφερε το People’s Daily.

Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης στην Κίνα, που μεταφέρονται από το Newsweek, το εύφλεκτο νερό της βρύσης δεν είναι νέο φαινόμενο στην περιοχή της πόλης Panjin όπου καταγράφηκε το τελευταίο βίντεο. Οι κάτοικοι στην περιοχή της Ντάβα δήλωσαν ότι είδαν περιπτώσεις καύσης νερού βρύσης από το 2018. Άλλοι κάτοικοι λένε ότι το νερό της βρύσης τους ήταν πάντα πιο «λιπαρό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επαρχία Liaoning διαθέτει αποθέματα φυσικού αερίου και πέρυσι τον Νοέμβριο, μια μονάδα της China National Petroleum Corporation (CNPC) – Liaohe Oilfield ξεκίνησε την κατασκευή ενός έργου αποθήκευσης φυσικού αερίου 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην πόλη Panjin, το οποίο ήταν το μεγαλύτερο υπόγειο κέντρο αποθήκευσης φυσικού αερίου στη βορειοανατολική Κίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.