ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Η νύφη και οι φίλες της χορεύουν μέσα στις λάσπες – Δεν τις σταμάτησε ούτε η βροχή

Μία δυνατή βροχή ξέσπασε κατά τη διάρκεια του γαμήλιου πάρτι, όμως η νύφη και οι φίλες της δεν έχασαν το κέφι τους.

Η 35χρονη νύφη επέλεξε να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον αγαπημένο της κατά τη διάρκεια της εποχής των βροχών στην Ταϊλάνδη, οπότε η μπόρα που ξεκίνησε κάθε άλλο παρά έκπληξη ήταν.

Λίγο βροχή όμως και λίγη λάσπη δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

Η νύφη και οι παράνυφοί της δεν θα επέτρεπαν με τίποτα να τους χαλάσει τη διασκέδαση ο καιρός και συνέχισαν να χορεύουν μέσα στις λάσπες.

«Ο καιρός και η λάσπη έκαναν τον γάμο ακόμη πιο αξέχαστο. Είχε πολύ πλάκα! Αλλά ο λογαριασμός για το καθαριστήριο θα πονέσει» σχολίασε με χιούμορ η νύφη.

«Είναι η μεγάλη μέρα της καλύτερής μας φίλης, οπότε δεν υπάρχει κάτι να μετανιώσουμε. Μπορούμε να πλύνουμε τα φορέματα ή να τα πετάξουμε» είπε με κέφι μια από τις παράνυφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, τον γαμπρό ούτε η βροχή δεν μπόρεσε να τον «σώσει»! Ήταν «καταδικασμένος» εξαρχής!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.