ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εντυπωσιακό βίντεο: «Εξωγήινα» πλοκάμια βγαίνουν μέσα από νεκρό έντομο

Στο παραπάνω βίντεο, θα παρακολουθήσετε την τρομακτική στιγμή που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια ενός τρομοκρατημένου άντρα που αντίκρισε «εξωγήινα» πλοκάμια να τρυπούν το σώμα ενός νεκρού εντόμου και να πετάγονται έξω.

Όπως θα δείτε, τα μαύρα όντα είχαν το τετραπλάσιο μέγεθος από το νεκρό αλογάκι της Παναγίας, μέσα από το σώμα του οποίου ξεπήδησαν.

Όμως, όσο εξωγήινα κι αν μοιάζουν αυτά τα πλοκάμια, πρόκειται για εντελώς γήινα πλάσματα.

Είναι παράσιτα που ως προνύμφες ζουν στα εντόσθια μικρών εντόμων που αποτελούν τροφή για τα αλογάκια της Παναγίας.

Όταν βρεθούν στο σώμα του ξενιστή, τα σκουλήκια αρχίζουν να μεγαλώνουν κι όταν ενηλικιωθούν καταλαμβάνουν τον έλεγχο του άτυχου εντόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ελέγχοντας το νευρικό σύστημα του εντόμου, αναγκάζουν το αλογάκι της Παναγίας να βουτήξει στο νερό, που αποτελεί το φυσικό περιβάλλον αυτών των παρασίτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.