Βίντεο: Η στιγμή διάσωσης ενός 2χρονου αγοριού που έπεσε από τον 13ο όροφο

Στο παραπάνω βίντεο, θα παρακολουθήσετε στη στιγμή διάσωσης ενός δίχρονου αγοριού το οποίο έπεσε από το παράθυρο του 13ου ορόφου πολυκατοικίας, αλλά «σκάλωσε» στα κάγκελα του από κάτω ορόφου!

Το περιστατικό συνέβη στις 10 το βράδυ της Κυριακής (22/11) στην πόλη Hefei της επαρχίας Anhui.

Το παιδί είχε «σκαλώσει», και ένας γείτονας το εντόπισε να κρέμεται έξω από το παράθυρο του μπαλκονιού του. Αμέσως βγήκε έξω και του άρπαξε τα χέρια, ενώ η σύζυγός του κάλεσε την αστυνομία.

Το CCTV της Κίνας έδωσε στη δημοσιότητα το συγκλονιστικό βίντεο της διάσωσης, που, πραγματικά, παγώνει το αίμα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το παιδάκι, που είναι τρομοκρατημένο φυσικά, σώθηκε, τελικά, χωρίς να να πάθει γρατζουνιά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.