Βίντεο: Άνδρας «αναστήθηκε» την ώρα που τον… ταρίχευαν – Ούρλιαζε από τους πόνους της φορμόλης

Στο παραπάνω βίντεο, θα δείτε τον 32χρονο Πίτερ Κίγκεν από το χωριό Κιμπβαστουίγιο της Κένυας ο οποίος «αναστήθηκε» στο νεκροτομείο κατά τη διάρκεια της ταρίχευσης, έπειτα από τέσσερις ώρες που τον πίστευαν νεκρό.

Ο άτυχος νεαρός, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στην Κέριτσο την Τρίτη, αφού πρώτα είχε λιποθυμήσει στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον θείο του, ο Κίγκεν υπέφερε από στομαχικές διαταραχές. Έπειτα από ιατρική εξέταση στο νοσοκομείο, ανακοινώθηκε ο θάνατος του νεαρού άντρα και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για μια διαδικασία ταρίχευσης.

Σύμφωνα όμως με τη μαρτυρία του θείου του «μακαρίτη» και όσα μετέδωσε ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός «Citizen TV», ο Κίγκεν αναστήθηκε.

Μόλις οι εργολάβοι κηδειών ξεκίνησαν τη διαδικασία ταρίχευσης-έκαναν μια τομή στο πόδι του για να του εκχύσουν φορμόλη-ο Κίγκεν άρχισε να φωνάζει από τους πόνους.

Σοκαρισμένοι οι νεκροθάφτες από την νεκρανάσταση ειδοποίησαν το ιατρικό προσωπικό.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες για την πληγή στο πόδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο ο Κίγκεν όσο και η οικογένειά του κατηγορούν τώρα το προσωπικό του νοσοκομείο για αμέλεια. Ωστόσο σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής ιατρός του νοσοκομείου την κενυατική εφημερίδα «The Standard», η οικογένεια έσπευσε να μετακινήσει τον σύγχρονο «Λάζαρο» στο νεκροτομείο, χωρίς να περιμένει για πιστοποιητικό θανάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.