ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βίντεο: Τεράστια κόμπρα 4 μέτρων έδωσε μάχη με… 9 σκυλιά που φύλαγαν φάρμα

Στο παραπάνω βίντεο, θα παρακολουθήσετε μια τεράστια κόμπρα μήκος περίπου τεσσάρων μέτρων, η οποία έδωσε μια μάχη ζωής και θανάτου με 9 σκυλιά που φύλαγαν μια φάρμα στην Ταϊλάνδη.

Το επικίνδυνο φίδι με το φοβερό δηλητήριο ανέβηκε τελικά σε ένα από τα δέντρα της φάρμας για να σωθεί από τα σκυλιά.

Οι αγρότες κάλεσαν τους ειδικούς διασώστες φιδιών για να συλλάβουν την τρομερή κόμπρα.

Το ερπετό ήταν εξαντλημένο και τρομαγμένο από την σκληρή μάχη με τα σκυλιά κι έτσι παραδόθηκε εύκολα στους φιδο-κυνηγούς.

Όταν έπιασαν το φίδι, οι άντρες διαπίστωσαν ότι η κόμπρα είχε δεχθεί αρκετά άσχημα δαγκώματα στο κορμί της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δηλητηριώδες φίδι μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης άγριας ζωής, μέχρι να μπορέσει να απελευθερωθεί ξανά στη φύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.