ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Η στιγμή όπου κεραυνός «σκάει» δίπλα από άνδρα

Στο παραπάνω βίντεο, θα παρακολουθήσετε τη στιγμή όπου ένας άνδρας υμνεί το μεγαλείο της φύσης στο Μιντούρι, στη Βραζιλία, και ξαφνικά πέφτει δίπλα του κεραυνός.

Συγκεκριμένα, όπως θα ακούσετε, ο άνδρας αναφέρει πως «Είναι η φύση του Θεού. Σας λέω. Κοιτάχτε, καθαροί ουρανοί. Εκεί ξεκινάει [να βρέχει]. Καθαροί ουρανοί, έχει ήλιο, δείτε μόνοι σας πώς είναι το Μιντούρι».

Όμως, ο μονόλογός του για την ομορφιά της φύσης και το μεγαλείο του Θεού διακόπηκε απότομα.

Ένας κεραυνός έπεσε μόνο λίγα εκατοστά δίπλα του, με τον άντρα να ακούγεται να ουρλιάζει με τρόμο.

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που διέλυσε έναν ξύλινο φράχτη εκεί κοντά.

Ευτυχώς, ο άντρας δεν έπαθε το παραμικρό και πήγε κανονικά για δουλειά στα χωράφια και την επόμενη ημέρα, όπως ανέφερε ο ίδιος στα τοπικά ΜΜΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τον κεραυνό καταστράφηκαν οι παντόφλες του, αλλά όπως σχολίασε, ο Θεός δεν ήθελε να πεθάνει ο άντρας να πεθάνει εκείνη τη μέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.