Βίντεο: Σκύλος κουτσαίνει από… συμπόνοια προς το αφεντικό του

Στο παραπάνω βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, θα παρακολουθήσετε την αγάπη ενός σκύλου προς το αφεντικό του, το οποίο μπορεί να μην χτύπησε, αλλά κούτσαινε, ως ένδειξη συμπόνιας.

Ο Ράσελ Τζόουνς, που έχει το πόδι του στον γύψο, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που τον δείχνει μαζί με τον σκύλο του, που είχε το ίδιο βάδισμα.

Ο Τζόουνς, που θεωρείται ότι μένει στο Λονδίνο, εξήγησε στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων ότι πλήρωσε 300 λίρες για X-rays και εξετάσεις στον κτηνίατρο για να δει τι έχει το σκυλί του. Αυτό που έμαθε είναι ότι τον αντέγραψε από συμπόνια.

Το βίντεο έχει γίνει viral και ο ιδιοκτήτης παραδέχθηκε πόσο τον αγαπά, παρά τις 300 λίρες που χρειάστηκε να ξοδέψει.

Στο βίντεο ο σκύλος προσέχει τον ιδιοκτήτη του όπως περπατάει με την πατερίτσα προς το σπίτι του και μπαίνει στην αυλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, οι χρήστες δεν το άφησαν ασχολίαστο, λέγοντας ότι πρόκειται για αγνή και καθαρή αγάπη του σκύλου προς το αφεντικό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.