ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Η πιο «τρελή» συλλογή του κόσμου – Κοπέλα ξόδεψε 22 χιλ. ευρώ σε κουκλάκια «Μικρό μου Πόνυ»

Τα κουκλάκια «Μικρό μου Πόνυ» κάνουν θραύση στις παιδικές ηλικίες, όμως μία λίγο μεγαλύτερη κοπέλα φαίνεται να έχει την πιο εντυπωσιακή συλλογή.

Η 27χρονη σήμερα Μπεατρίς έχει ξοδέψει πάνω από 20 χιλ. λίρες (περίπου 22 χιλ. ευρώ) για ολόκληρη τη συλλογή της με κουκλάκια «Μικρό μου Πόνυ».

Το πάθος της ξεκίνησε μόλις σε ηλικία 3 ετών, όταν πήρε δώρο το πρώτο της παιχνίδι αλογάκι το 1996.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νεαρή γυναίκα παραδέχεται ότι έχει ξοδέψει πολλά για τα αγαπημένα της παιχνίδια, περισσότερα από 22 χιλ. ευρώ, χρήματα που ήθελε να βάλει προκαταβολή για να αγοράσει σπίτι με τον σύντροφό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.