ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Ψαράς έπιασε καρχαριάκι που έχει… ανθρώπινη έκφραση

Στο παραπάνω βίντεο, θα παρακολουθήσετε το ψάρι με την… ανθρώπινη μορφή που βρήκε μέσα του στην κοιλιά ενός καρχαρία ένας ψαράς.

Ο Αμπντουλάχ Νουρέν έκανε την παράξενη ανακάλυψη ψαρεύοντας κοντά στο Ρότε Νντάο της Ινδονησίας.

Ο ψαράς μάζευε τα δίχτυα που είχε ρίξει και είδε ότι είχε πιάσει κι έναν ενήλικα καρχαρία.

Μόλις άνοιξε την κοιλιά του βρήκε μέσα τρία μικρά καρχαριάκια.

«Στην αρχή βρήκα μια μαμά-καρχαρία να έχει πιαστεί στα δίχτυα μου» εξηγεί ο Νουρέν.

«Την επομένη που έσκισα την κοιλιά της μαμάς βρήκα μέσα τρία μωρά. Τα δύο ήταν σαν τη μαμά τους και αυτό εδώ έμοιαζε ότι είχε ανθρώπινο πρόσωπο» λέει ο ψαράς.

Το αλλόκοτο καρχαριάκι είχε περίπου το μέγεθος ενός ανθρώπινου χεριού, με μεγάλα στρογγυλά μάτια κι ανοιχτό στόμα, με μια ανθρώπινη έκφραση έκπληξης.

Ο Νούρεν πήρε το ανθρωπόμορφο καρχαριάκι στο σπίτι κι αποφάσισε να το διατηρήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τότε που το νέο κυκλοφόρησε, πολλοί έρχονται από το σπίτι του ψαρά, ελπίζοντας να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το παράξενο πλάσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.