ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Η στιγμή που ζευγάρι κύκνων συναντιέται μετά από έναν μήνα… χωρισμού!

Στο παραπάνω βίντεο θα απολαύσετε τη Μπόνι και τον Κλάιντ, ένα ζευγάρι κύκνων που ζουν στη λίμνη Crewe της Αγγλίας και αποτελούν διασημότητες της περιοχής.

Μάλιστα, αγαπιούνται πάρα πολύ και ποτέ δεν αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον.

Πρόσφατα, ορισμένοι επισκέπτες στη λίμνη παρατήρησαν ότι η Μπόνι είχε τραυματιστεί στα πόδια και επικοινωνήσαν με το RSPCA για να δουν αν θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν.

Μια ομάδα στάλθηκε στη λίμνη για να παραλάβει την Μπόνι, η οποία όμως δεν ήταν καθόλου χαρούμενη που θα άφηνε πίσω τον αγαπημένο της.

«Αυτή ήταν μια δύσκολη διάσωση, καθώς ο θηλυκός κύκνος ήταν αρκετά ασταθής, οπότε χρειάστηκαν τέσσερις από την ομάδα διάσωσης για να τη μετακινήσουν χρησιμοποιώντας δύο σχεδίες» ανέφερε ο Στιβ Γουίκαμ, μέλος της ομάδας διάσωσης.

Μετέφεραν την Μπόνι στο Κέντρο Άγριας Ζωής για να την περιθάλψουν. Δυστυχώς, το πόδι της δεν θα επουλωθεί ποτέ πλήρως λόγω ενός παλιού τραυματισμού.

Ευτυχώς, έναν μήνα αργότερα η Μπόνι επέστρεψε στη λιμνούλα όπου ξανασυναντήθηκε με τον αγαπημένο της.

H Μπόνι και ο Κλάιντ ήταν τόσο ενθουσιασμένοι που συναντήθηκαν ξανά που δεν μπορούσαν να σταματήσουν να πειράζουν ο ένας τον άλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μακάρι να μην χρειαστεί να χωρίσουν ποτέ ξανά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.