ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Φορτηγά «έλιωσαν» αυτοκίνητο – Τρομακτικό ατύχημα στην Βραζιλία

Τρόμος στη Βραζιλία από τον θάνατο μιας πενταμελούς οικογένειας σε τροχαίο δυστύχημα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έγινε κυριολεκτικά χαλκομανία ανάμεσα σε δύο φορτηγά.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Σάντα Μαρία ντο Πάρα στη βόρεια Βραζιλία.

Νεκροί ανασύρθηκαν οι δύο γονείς, ένας έφηβος και τα δύο μωρά παιδιά τους.

Συγκεκριμένα τη ζωή τους έχασαν ο 45χρονος Μάρσιο Ράμος ντε Σόουζα, η 39χρονη σύζυγός του Ντίνα Τσάρλεν, τα δύο μικρά παιδιά τους και η 14χρονη ανηψιά τους Κεθένεν Βίνιλ

Η στιγμή του δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 19 Απριλίου έχει καταγραφεί, μάλιστα, και από κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνεται το πρώτο φορτηγό να κόβει ταχύτητα προκειμένου να περάσει ένα «σαμαράκι».

Το αυτοκίνητο με την οικογένεια που ακολουθούσε έκανε το ίδιο.

Δυστυχώς, όμως, ο οδηγός του δεύτερου φορτηγού δεν κατάφερε να σταματήσει έγκαιρα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο με την οικογένεια και να το διαλύσει πάνω στο προπορευόμενο φορτηγό.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στη σημείο χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να απεγκλωβίσουν τις σορούς των πέντε μελών της οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το δυστύχημα ο οδηγός του φορτηγού οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν και ποιες κατηγορίες του απαγγέλθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.