ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Γενειοφόρος δράκος «καβάλησε» σκούπα-ρομποτάκι και… «βολτάρει» σε όλο το σπίτι!

Στο παραπάνω βίντεο που έχει γίνει viral θα δείτε ένα γενειοφόρο δράκο -λέγεται έτσι γιατί το κάτω μέρος του λαιμού του φουσκώνει ή γίνεται μαύρο όταν η σαυρούλα νιώσει ότι απειλείται- ο οποίος κάθεται επιβλητικά πάνω σε ένα σκουπάκι-ρομπότ.

Το σκουπάκι γυρίζει σαρώνοντας τη μοκέτα, ενώ η σαυρούλα καμαρώνει και απολαμβάνει τη θέα.

Το ξεκαρδιστικό περιστατικό συνέβη σε ένα σπίτι στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

«Ο γενειοφόρος δράκος μου λατρεύει να εξερευνάει ολόγυρα το σπίτι» σχολιάζει ο ιδιοκτήτης της σαυρούλας.

«Σκέφτηκα ότι έτσι θα ήταν ο ιδανικός τρόπος γι’ αυτόν να τριγυρίσει το σπίτι χωρίς να χρειάζεται να κάνει οτιδήποτε» λέει με χιούμορ ο άντρας που ανέβασε το βίντεο.

Το βιντεάκι έγινε αμέσως viral στα social media και η σαύρα γνωρίζει μεγάλες δόξες για το απαράμιλλο στιλ και το αγέρωχο βλέμμα της επάνω στη σκούπα-ρομποτάκι.

Θυμίζει έναν περήφανο καπετάνιο που κάθεται στο τιμόνι του πλοίου του και την κουμαντάρει σε μπουνάτσες και φουρτούνες, δεν νομίζετε;

Όπως και να ‘χει, στα σίγουρα είναι ένας καλός λόγος για να αγοράσετε μια τέτοια σκούπα.

Κι αν πάρετε μαζί κι ένα τέτοιο γλυκούτσικο σαυράκι σαν κι αυτό , θα καθαρίζουν μαζί το σπίτι για σας και θα είστε διπλά χαρούμενοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και που είναι το σπιτάκι σας καθαρό ξεκούραστα και που θα βλέπετε καθημερινά αυτό το πανέμορφο θέαμα με το αστείο, μικρό ζωάκι σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.