ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Ελέφαντες στην Ταϊλάνδη κάνουν… πειράγματα ο ένας στον άλλον στη μέση του δρόμου και γίνονται viral

Όπως θα δείτε στο παραπάνω αστείο βιντεάκι που γρήγορα έγινε viral, δύο τεράστια ελεφαντάκια περπατούν στην άκρη ενός δρόμου στην Ταϊλάνδη, προκαλώντας το γέλιο στους οδηγούς πουν περνούν από δίπλα τους.

Ένας από τους ελέφαντες φαίνεται να πειράζει τον άλλο, λες και θέλει να του πει να προχωρήσει πιο γρήγορα, ενώ το φιλαράκι του πεισματικά αρνείται να συμμορφωθεί και αντιδρά στα πειράγματα του συντρόφου του.

Το βίντεο ενθουσίασε τους απανταχού χρήστες των κοινωνικών δικτύων, που δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν με χιούμορ τα τερτίπια των επιβλητικών ζώων.

“Εγώ όταν η μάνα μου λέει να πλύνω τα πιάτα… απλά παίρνω δρόμο!” σχολίασε κάποιος με χιούμορ για τους αξιολάτρευτους ελέφαντες.

“Πιθανότατα είναι αδέρφια” υπέθεσε κάποιος άλλος, που προφανώς έχει τσακωθεί κι έχει παίξει πολύ ξύλο με τα αδέρφια του, όπως οι περισσότεροι, άλλωστε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Λατρεύω τον τρόπο που περπατούν οι ελέφαντες, είναι τόσο κομψός, αλλά εμπνέουν τόσο μεγάλο σεβασμό. Πανέμορφα ζώα” σημείωσε κάποιος άλλος, γοητευμένος από το μεγαλείο αυτών των τεράστιων ζώων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.