ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Ουρακοτάγκος σώζει πουλί από πνιγμό με εντυπωσιακές κινήσεις!

Ο ουρακοτάγκος ήταν στο θάλαμο του σε ένα ζωολογικό κήπο, όταν αντιλήφθηκε το νεαρό πτηνό στη λίμνη.

Έκοψε ένα φύλλο από ένα κοντινό θάμνο και άπλωσε το χέρι του προς το πουλί, με την ελπίδα ότι θα προσκολληθεί στο φύλλο.

Έπειτα από αρκετή προσπάθεια κατάφερε τελικά να βγάλει το πουλί από το νερό υπό τος επευφημίες του πλήθους.

Στη συνέχεια τοποθέτησε τρυφερά το πουλί κάτω στο χορτάρι και το περιποιήθηκε με ιδιαίτερη στοργή.

Ο ειδικός Cathy Smith, είπε: «Είναι πολύ έξυπνα ζώα και μπορεί να είναι πολύ περίεργα.

Αυτό δείχνει πόσο καταπληκτικά πλάσματα είναι στην επίλυση προβλημάτων. Είναι δύσκολο να πούμε αν ήξερε ότι σώζει το πουλί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο πριν.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.