ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Βίντεο pronews TV – Eurovision 2019: Ολο το παρασκήνιο και τα παραλειπόμενα

Εκπλήξεις, ανατροπές αλλά και χαμηλές… πτήσεις για χώρες που περίμεναν ότι θα βρεθούν σε υψηλότερες θέσεις, όπως η Ελλάδα, επιφύλασσε ο 64ος διαγωνισμός της Eurovision που ολοκληρώθηκε χθες, βράδυ στο Τελ Αβίδ.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έφερε στην πρώτη θέση την Ολλανδία και τον Ντάνκαν ντε Μουρ, ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας κυριάρχησε με 492 βαθμούς αφήνοντας στη δεύτερη θέση το τραγούδι της Ιταλίας που απέσπασε 465 βαθμούς και στην τρίτη θέση τη Ρωσία με 369 βαθμούς.

Με τα μαλλιά της κοτσίδες, η «βασίλισσα» της ποπ, Μαντόνα, τραγούδησε στον τελικό της Eurovision πρώτα το θρυλικό «Like A Prayer», ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από 30 χρόνια και έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία.

Μόνο που τίποτα δεν θύμιζε τη Madonna που όλοι ξέρουν. Μέχρι και φάλτσα έκανε κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Ανεβασμένη στην κορυφή μιας σκάλας και με το μπαλέτο της δεξιά και αριστερά, σε κόκκινο φόντο, η Μαντόνα τραγούδησε ένα από τα τραγούδια που την έκαναν αυτό που είναι και στη συνέχεια, αφού της έβγαλαν τον μανδύα, έμεινε να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε πειρατή και… την Άρια Σταρκ από το Game Of Thrones.

Στη συνέχεια τραγούδησε σε παγκόσμια πρώτη το τραγούδι Future, που θα βρίσκεται στο άλμπουμ Madame X, η Μαντόνα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στη Eurovision…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.