ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βίντεο: Ο Τζον Μπον Τζόβι φίλησε στο στόμα φαν του πάνω στη σκηνή

Όχι απλώς την κάλεσε στη σκηνή, αλλά της έδωσε κι ένα φιλί στο στόμα! Ο λόγος για τον Τζον Μπον Τζόβι και μια τυχερή θαυμάστριά του από το Κουίνσλαντ.

Η 22χρονη Κέιτλιν δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο τυχερή ήταν όταν ο μεγάλος ροκάς την διάλεξε για να ανέβει στη σκηνή μαζί του και να τραγουδήσει μια από τις μεγάλες του επιτυχίες, το It’s My Life.

Ακόμα περισσότερο εξεπλάγην όμως όταν ο Μπον Τζόβι, ενώ τραγουδούσαν μαζί, την φίλησε στα χείλη.

«Πρέπει να υποβάλω τα σέβη μου στον Τζον, είναι ο πιο ζεστός άνθρωπος και με έκανε να νιώσω σαν να ήμουν ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο για αυτά τα εξίμιση λεπτά», είπε η νεαρή.

«Παρότι είναι ο Τζον Μπον Τζόβι, με έκανε να νιώσω πολύ άνετα», συνέχισε η νεαρή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, η μητέρα της, που ήταν μαζί της στην συναυλία, φαίνεται πως ενθουσιάστηκε ακόμα περισσότερο με το γεγονός και είπε στους δημοσιογράφους που τη ρώτησαν: «Την άρπαξα και τη φίλησα κι εγώ για να πάρω λίγο από Τζον Μπον Τζόβι», ενώ η 22χρονη παραδέχτηκε ότι μερικοί ακόμα θαυμαστές του Μπον Τζόβι έκαναν το ίδιο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.