ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Έσωσε ένα μικρό πουλάκι αλλά αυτό που έγινε μετά δεν το περίμενε!

Ο άνδρας στο βίντεο, ο Πάτρικ, άκουσε στο πάρκινγκ του σπιτιού του ένα επίμονο τιτίβισμα. Ο ήχος προερχόταν από ένα θάμνο στο πλάι και χωρίς να διστάσει, έψαξε και βρήκε ένα μικρό πουλί εγκλωβισμένο μέσα σε ένα σωλήνα!

Αφού το απελευθέρωσε, παρατήρησε κάτι απίστευτο! Οι «γονείς» του μικρού πουλιού είχαν παραμείνει εκεί γύρω και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του! Μόλις λοιπόν άφησε το μικρό τους στο έδαφος, εκείνο αμέσως άρχισε να τρέχει προς τους γονείς του.

Εκείνοι, προφανώς φοβισμένοι από την παρουσία του ανθρώπου, έκαναν διστακτικά βήματα προς το μωρό τους, μέχρι που ξανάσμιξαν.

Το πουλάκι έτρεξε κάτω από τα φτερά της μητέρας του και ο Πάτρικ φανερά συγκινημένος, είπε στην κάμερα ότι «αυτό ήταν το πιο απίθανο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το είδος του πουλιού αυτού ονομάζεται στα αγγλικά «killdeer» και ανήκει στους χαραδριούς (ή αλλιώς λέγονται και σφυριχτές).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.