Βίντεο: Νέο «μαργαριτάρι» στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» – «Η συνθηκολόγηση της Ιαπωνίας στον Β’ ΠΠ έγινε… το 2010»!

Δεν σταματούν τα «μαργαριτάρια» στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο»! Σε κάθε επεισόδιο έχουμε και από ένα νέο στιγμιότυπο.

Το τηλεπαιχνίδι που έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου, κυρίως με τις απίθανες απαντήσεις που δίνουν πιεσμένοι από τον χρόνο οι παίκτες, επιστρέφει το Σαββατοκύριακο και φυσικά δεν λείπουν τα «αστροπελέκια».

Έχουμε ακούσει στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» πως τα σημεία επικοινωνίας με παύλες και τελείες αποτελούν μέρος του Κώδικα Νταβίντσι, αλλά και ότι ο Πάριος είναι εξάδελφος του ομηρικού Αχιλλέα.

Η συνθηκολόγηση της Ιαπωνίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο έγινε το 2010

Σε μία από τις ερωτήσεις του «Πιο Αδύναμου Κρίκου» το Σαββατοκύριακο, ο παίκτης καλείται να δώσει χρονιά κατά την οποία η Ιαπωνία συνθηκολόγησε με τους συμμάχους μετά την ήττα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η απάντησή του όμως, που ήταν το 2010, έκανε τον Τάσο Τρύφωνος να σκάσει από το κακό του.

Άλλος παίκτης έμεινε στήλη άλατος στην ερώτηση του «Πιο Αδύναμου Κρίκου», τι εκπνέουν οι οργανισμοί κατά την αναπνοή, όταν και δεσμεύουν οξυγόνο. Η παύση του στο τηλεπαιχνίδι ήταν πραγματικά εξωπραγματική.

Ο… Γάλλος Σαίξπηρ και το έργο του «Από τη Γη στη Σελήνη» στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκείνο όμως που παίρνει το χρυσό μετάλλιο «μαργαριταριού» στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» αυτής της εβδομάδας είναι άλλο. Στην ερώτηση ποιος Γάλλος συγγραφέας έγραψε το μυθιστόρημα «Από τη Γη στη Σελήνη», ο παίκτης στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» απάντησε ο Σαίξπηρ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.