Βίντεο: Σκίουρος μεθάει τρώγοντας αχλάδια και το θέαμα είναι ξεκαρδιστικό

Τα πλάνα δείχνουν έναν σκίουρο να στέκεται πάνω σε ένα μικροσκοπικό τραπέζι πικνικ έξω από ένα σπίτι στο Ίνβερ Γκρόουβ Χέιτς της Μινεσότα.

Ο σκίουρος φαίνεται να τρώει καλαμπόκι και σπόρους όταν αρχίζει να ζαλίζεται. Αρχίζει να κλίνει παράξενα στο πλάι, σαν να είναι μεθυσμένος. Στην συνέχεια, χρησιμοποιεί την άκρη του μπολ για να κρατήσει την ισορροπία του, αλλά και πάλι γέρνει προς τα πίσω καθώς κοιτά έντονα στα δέντρα γύρω του. Αν και λίγο μπερδεμένο, το μικρό πλάσμα καταφέρνει τελικά να συγκεντρωθεί και συνεχίζει το φαγητό του.

Η Κάθλιν Μόρλον δήλωσε στην Daily Mail πως το απροσδόκητο επεισόδιο ξεκίνησε όταν αποφάσισε να καθαρίσει το ψυγείο της την Παρασκευή. «Βρήκα μια σακούλα με αχλάδια που είχαν αρχίσει να χαλάνε. Αντί να τα πετάξω, έδωσα δύο για να τα φάει ο Άμλετ» δήλωσε, αναφερόμενη στο γουρούνι της οικογένειας.

Η Κάθλιν είπε ότι έκανε πολύ κρύο εκείνη την ημέρα και ο Άμλετ έφαγε τελικά μόνο το ένα. «Είδα ότι είχε αφήσει ένα αχλάδι έξω, κάτω από το τραπέζι και στην συνέχεια παρατήρησα έναν μικρό σκίουρο να το αρπάζει και να τρέχει προς τα δέντρα» πρόσθεσε.

Γιατί μέθυσε ο σκίουρος;

Στην συνέχεια, αποφάσισε να βάλει και τα υπόλοιπα αχλάδια έξω για τον ασυνήθιστο επισκέπτη της. Αλλά όταν ο σκίουρος επέστρεψε αργότερα εκείνη την ημέρα, η Κάθλιν είπε ότι «φαινόταν λίγο μπερδεμένος». «Συνέχιζε να γέρνει προς τα πίσω όσο έτρωγε. Τότε συνειδητοποίησα πως τα αχλάδια πρέπει να είχαν υποστεί ζύμωση στο πίσω μέρος του ψυγείου όπου τα είχα» είπε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Η ζύμωση αναφέρεται σε μια διαδικασία όπου τα τρόφιμα υφίστανται χημικές αλλαγές που μπορούν να μετατρέψουν την γλυκόζη, την φρουκτόζη και την σακχαρόζη σε αλκοόλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τελικά πέταξα τα αχλάδια και του άφησα να φάει το καλαμπόκι και τους σπόρους. Ανησυχούσα πολύ γι’ αυτόν όλο το βράδυ» είπε. Ευτυχώς, ο σκίουρος επέστρεψε το άλλο πρωί και ήταν απολύτως καλά. Όσο για το βίντεο; Έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,5 εκατομμύρια προβολές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.