Βίντεο: Μετέτρεψε τον τοίχο του σαλονιού του σε τεράστιο ενυδρείο – Εντυπωσιακό!

Ο Eli Fruchter από τη Χάιφα του Ισραήλ έχει τη δυνατότητα να κολυμπήσει στο σαλόνι του ανάμεσα σε τροπικά ψάρια.

Είναι ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου οικιακού ενυδρείου στη χώρα του και ίσως στον κόσμο. Για όσο χρονικό διάστημα μπορεί να θυμηθεί, ο Eli αγαπούσε τα ενυδρεία.

Όταν ήταν πέντε ή έξι ετών, ζούσε σε ένα μικροσκοπικό δωμάτι όπου οι γονείς του του είχαν πάρει ένα μικρό ενυδρείο. Ποτέ δεν ξεπέρασε πραγματικά το πάθος του, και μερικά χρόνια πριν έφτιαξε το πρώτο του μεγάλο ενυδρείο που όμως η κατασκευή δεν ήταν καλή. Τώρα όμως απολαμβάνει ένα ενυδρείο σαλόνι στο σαλόνι του με 30.000 λίτρα νερό, αρκετά μεγάλο γι ‘αυτόν να βουτήξει και να ταΐσει τα ψάρια από την παλάμη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ενυδρείο του φιλοξενεί 150 τροπικά ψάρια 30 διαφορετικών ειδών καθώς και πολλά κοράλλια. Η δεξαμενή έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει το φυσικό περιβάλλον του υφάλου, ενώ εξασφαλίζονται οι ιδανικές συνθήκες στα ψάρια να αναπαραχθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.