ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο pronews TV: Συνέντευξη του «Πορθητή» της Πόλης Εκρέµ Ιµάµογλου

Ποιος είναι ο Εκρέµ Ιµάµογλου, ο άνθρωπος που νίκησε και απέσπασε τον έλεγχο της Κωνσταντινούπολης από την παράταξη του Ερντογάν για πρώτη φορά έπειτα από 25 έτη

O νέος δήµαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέµ Ιµάµογλου, ο άνθρωπος που νίκησε την περασµένη Κυριακή στις δηµοτικές εκλογές τον Μπιναλί Γιλντιρίµ αποσπώντας τον έλεγχο της Πόλης από την παράταξη του Ερντογάν για πρώτη φορά έπειτα από 25 χρόνια, πίνει τον καφέ του µαύρο. Κατάµαυρο. Χωρίς ίχνος ζάχαρης. ∆εν είναι σε δίαιτα. Το µεσηµεριανό του γεύµα, διαπιστώσαµε, προτού σηκωθεί σαν ελατήριο για να ξαναµπεί στο πούλµαν µε το οποίο όργωνε την Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας, ολοκληρώνεται µε µπακλαβά και δύο ρουφηξιές τσιγάρο.

Ωστόσο, ο καφές και τα ροφήµατα από βότανα που ηρεµούν τις φωνητικές χορδές ήταν η µόνιµη βασική εν κινήσει συντροφιά του τους τρεις πυρετώδεις µήνες από τη στιγµή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του µέχρι την ώρα της κάλπης. Είναι καπνιστής και χρειαζόταν τα βότανα; Οχι. Ωστόσο άναψε και κάπνισε ένα τσιγάρο µπροστά µας την περασµένη Παρασκευή, στην τελική ευθεία για τις εκλογές-θρίλερ της Κυριακής. «Τρεις φορές άναψε τσιγάρο σε όλη την προεκλογική περίοδο» λένε στο «Εθνος» οι συνεργάτες του, µε τους οποίους δώσαµε ραντεβού στο Λεβέντ προκειµένου να ακολουθήσουµε τον υποψήφιο δήµαρχο στην περιοδεία του στην ασιατική πλευρά της Πόλης, µέσα από το προσωπικό του πούλµαν, παρέα µε τους συµβούλους του και την ανταποκρίτρια από το κανάλι FOX.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πώς είναι διά ζώσης ο µέχρι πρότινος άγνωστος δήµαρχος στην περιοχή Μπεϊλίκντουζου (Beylikdüzü) της Πόλης, που κατάφερε µέσα σε τρεις µήνες να γίνει γνωστός και να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες στη µεγαλούπολη των περίπου 10 εκατοµµυρίων ψηφοφόρων; Μειλίχιος, προσηνής, χαµογελαστός, ακόµη κι όταν τον προκαλούν. Κάτι που συνέβη από ψηφοφόρους του κυβερνώντος AKP. «Ανήκω στο CHP, αλλά µόλις εκλεγώ θα είµαι και δικός σας δήµαρχος. Θα υπηρετήσω κι εσάς. Είµαι σίγουρος πως στις επόµενες εκλογές εµένα θα ψηφίσετε» τους είπε, θυµίζοντάς τους ότι και στη συνάντησή του µε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, µόλις πήρε το χρίσµα, του είχε πει «και εσείς εµένα, κύριε πρόεδρε, θα ψηφίσετε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.