ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο pronews tv – Μπ.Νετανιάχου: «Ήταν μια μεγάλη και φανταστική νίκη»

Ως άκρως ευνοϊκά για την Ελλάδα μπορούν να χαρακτηριστούν τα αποτελέσματα των ισραηλινών εκλογών.

«Ήταν μια μεγάλη και φανταστική νίκη», ήταν τα πρώτα λόγια του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου προς τους υποστηρικτές του μετά την διαφαινόμενη νίκη του.

Μια νίκη η οποία σημαίνει πολλά για την Ελλάδα καθώς εξασφαλίζει την συνέχεια της γεωπολιτικής΄συμμαχίας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και Αιγύπτου αλλά και την κόντρα Ισραήλ-Τουρκίας.

Ο Μ.Νετανιάχου έχει προσωπική αντιπαράθεση με τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν, με έναν άλλον Ισραηλινό ηγέτη στο «τιμόνι» του Τελ Αβίβ, κανείς δεν γνωρίζει τι θα σήμαινε αυτό για μια πιθανή επαναπροσέγγιση Τουρκίας-Ισραήλ.

Με τα μέχρι στιγμής προσωρινά αποτελέσματα και έξιτ πολ ο Νετανιάχου προηγείται του κυριότερου αντιπάλου του, του απόστρατου στρατηγού Μπένι Γκαντς.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ μίλησε για τη «νύχτα μιας μεγάλης νίκης» έχοντας στο πλευρό του στο Τελ Αβίν τη σύζυγό του Σάρα η οποία ήταν συγκινημένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι πολύ συγκινημένος αυτή τη νύχτα» και συνέχισε: «Θα είναι μια δεξιά κυβέρνηση. Αλλά σκοπεύω να είμαι πρωθυπουργός όλου του Ισραήλ, δεξιά και αριστερά, Εβραίοι και μη-Εβραίοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.