ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο pronews TV – Κόντρα εκτός ορίων Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή, με βαριές κουβέντες

Απίστευτη σύγκρουση -σε προσωπικό επίπεδο- σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κόντρα με αναφορές που δεν έχουν ξανακουστεί στην Ολομέλεια, γεγονός που δίνει και μια πρόγευση της πόλωσης και της οξύτητας του προεκλογικού αγώνα για τις εθνικές εκλογές, που θα ακολουθήσει.

Όλοι περίμεναν ότι η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση -αντί της πρότασης μομφής στον Παύλο Πολάκη που είχε καταθέσει η ΝΔ- θα εξελιχθεί σε μια σκληρή κόντρα, αφού τα γεγονότα που μεσολάβησαν από τις ανακοινώσεις των δύο αρχηγών ήταν συνταρακτικά.

Από τη μια ήταν οι αποκαλύψεις για τις σκαφάτες διακοπές του πρωθυπουργού, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, και μάλιστα σε σκάφος εφοπλιστή, και από την άλλη το ντοκιμαντέρ για την διάλυση των κρατικών υπηρεσιών και τη σκηνοθετημένη σύσκεψη στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής, λίγες ώρες μετά την ανεύρεση των πρώτων νεκρών στο Μάτι.

Αλλά αυτό που συνέβη ξεπέρασε τις πιο απίθανες προβλέψεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ότι θα φθάναμε στο σημείο ο πρωθυπουργός να αναφέρεται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντάς του, με ιταμό ύφος, ότι «είσαι πολύ λίγος εσύ να μιλάς για μένα» και ότι «θα σας πάω μέχρι τέλους», ή ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απαντούσε στις προσβλητικές αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στην οικογένεια Μητσοτάκη λέγοντάς του ότι η δική του οικογένεια «απέκτησε την περιουσία της με δουλειές από τη χούντα», ήταν πέραν κάθε φαντασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.