ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο pronews TV: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μείωση φόρων από το 2020 – Καμία απόλυση στο Δημόσιο»

Την απόφασή του να προχωρήσει σε μείωση φόρων από το 2020 με το φορολογικό νομοσχέδιο διατύπωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του.

«Στον προϋπολογισμό του 2020 θα υπάρχει η μείωση φόρων. Έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε τη μείωση» είπε ο κ. Μητσοτάκης κάνοντας λόγο για διατήρηση του αφορολογήτου, την πρώτη δόση της μείωσης φόρου των επιχειρήσεων, τον εισαγωγικό συντελεστή 9% για εισοδήματα έως 10.000 ευρώ και τη μείωση του φόρου στα μερίσματα.

Παράλληλα επισήμανε ότι «θα πάω στους Ευρωπαίους και θα τους πω “σας ενδιαφέρει να πάρετε τα λεφτά σας και θα τα πάρετε από την ανάπτυξη και όχι από την υπερφορόληγηση».

«Έχω αρκετά δείγματα ότι μια ισχυρή μεταρρυθμιστική κυβέρνηση – και γι αυτό ζητώ ισχυρή εντολή -μπορεί να διαπραγματευθεί μείωση πλεονασμάτων» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.