ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βίντεο: O άγνωστος παράδεισος της Εύβοιας με την ψιλή άμμο και το απέραντο γαλάζιο

Η «Σούρζα Μπουτ» είναι μια παραλία στη Νότια Εύβοια, πολύ κοντά στο χωριό Ζάρακες Εύβοιας, φτιαγμένη για… ναυαγούς.

Με το drone βίντεο του Haanity λοιπόν, πετάμε πάνω από τη «Σούρζα Μπουτ» (δηλαδή ψιλή άμμος στα Αρβανίτικα) που δικαιώνει την ονομασία της, καθώς πρόκειται για δύο όρμους που ενώνονται με ψιλή άμμο, που καταλήγει σε έναν ψηλό αμμόλοφο.

Στα δεξιά της υπάρχει μια μεγάλη σπηλιά, ενώ στα αριστερά της υπάρχουν μερικά βραχάκια που δημιουργούν μια μικρή πισίνα, όπου τα νερά είναι πάντα ήρεμα και η άμμος παχιά και πολύ απαλή.

Στην ανατολική πλευρά υπάρχει μια τρίτη παραλία με όμορφο χρώμα, αλλά πετρώδης.

Για να φτάσετε στην παραλία απαιτούνται 2 ώρες οδήγησης από την Αθήνα έως την Παραλία Ζαράκων και στη συνέχεια για πρόσβαση στην Σούρζα Μπουτ υπάρχουν 3 επιλογές:

Α) Με σκάφος (3 λεπτά απόσταση) από την Παραλία Ζαράκων.

Β) Με τα πόδια (800 μέτρα περπάτημα). Δεξιά από την Παραλία Ζαράκων ξεκινά μονοπάτι που φτάνει έως την παραλία (προσοχή: υπάρχει ένα μικρό δύσκολο κομμάτι – απότομη κατάβαση προς το τέλος της διαδρομής).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γ) Με κανό από την Παραλία Ζαράκων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.