ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Σανίδα – Η «θαυματουργή» άσκηση που θα σας «χαρίσει» το σώμα που θέλετε

Οι περισσότεροι αν όχι όλοι μας, έχουμε ακούσει πως η άσκηση «σανίδα», είναι από τις πιο δημοφιλείς, καθώς αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να γυμνάσουμε ολόκληρο το σώμα μας.

​Στοχεύει στην ενδυνάμωση του πυρήνα (όταν αναφερόμαστε στον «πυρήνα» του σώματος, εννοούμε τις περιοχές των κοιλια­κών τοιχωμάτων, τη λεκάνη, την οσφυϊκή περιοχή και την ικανότητά τους να σταθεροποιούν το σώμα όταν κινούμαστε) και στη βελτίωση της συνολικής δύναμης του σώματος.

Μάλιστα, η σανίδα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους ανθρώπους που έχουν καθιστική ζωή, καθώς επιταχύνει τον μεταβολισμό και βελτιώνει τη στάση του σώματος, ενώ μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί από την άνεση του σπιτιού μας.

Και ενώ μπορεί να φαίνεται απλή άσκηση, αν έχετε δοκιμάσει να την κάνετε έστω για 1′, ξέρετε ότι αυτό δεν ισχύει στην πραγματικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Ωστόσο, αξίζει να την εντάξετε στη fitness ρουτίνα σας, αφού πρόκειται για μια «θαυματουργή» άσκηση που γυμνάζει ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες: κοιλιακούς, μυς της ράχης, τετρακεφάλους, γλουτιαίους, το πάνω μέρος της πλάτης, ώμους και χέρια. Επίσης, είναι ιδανική και για αρχάριους αφού μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.