Βίντεο: Aυτή είναι η πιο ακριβή μάσκα για τον κορωνοϊό – Κοστίζει 1,5 εκατ. δολάρια!

Μια μάσκα ειδικά για την προστασία από τον κορωνοϊό, αλλά την ίδια στιγμή να είναι και η πιο ακριβή στον κόσμο, ζήτησε ένας επιχειρηματίας, με αποτέλεσμα να στοιχίζει 1,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η παραγγελία έγινε σε Ισραηλινό κοσμηματοπώλη, ο οποίος ξεκίνησε την δημιουργία της μάσκας με… πρώτο υλικό χρυσό 18 καρατίων. Παράλληλα, η μάσκα θα διακοσμηθεί από 3.600 μαύρα και λευκά διαμάντια, ωστόσο, υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με τον αγοραστή, η μάσκα θα πρέπει να είναι ειδική για την προστασία από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τα στάνταρ του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Η δεύτερη προϋπόθεση είναι για την παράδοση της μάσκας πριν την 31η Δεκεμβρίου του 2020 και η τρίτη, η πιο εύκολη, να είναι η πιο ακριβή μάσκα στον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Άιζακ Λέβι, τον κοσμηματοπώλη που ανέβαλε την δημιουργία της συγκεκριμένης μάσκας, η παραγγελία έγινε από έναν Κινέζο επιχειρηματία, ο οποίος ζει και εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.